Despre Mine

Programeaza-te

Despre mine, pe scurt

Sunt de părere că relațiile de success ajută la creșterea calității vieții și că psihoterapia ne transformă viața, astfel încât să ne bucurăm de aceasta indiferent de vârstă sau circumstanțe.

Mă consider onorată să însoțesc clienții într-o călătorie de auto-descoperire, bazându-se pe resursele interioare, pe întelegere și acceptare pentru găsirea echilibrului și fericirii acestora.

Am avut privilegiul de a lucra în mediul Corporate mai bine de 15 ani, de a lucra cu medici, de asemenea de a lucra cu pacienți și cu Asociații de Pacienți. Știu cum stresul, anxietatea, necunoscutul, nedreptatea și presiunea pot afecta o persoană și pe familia acesteia.

Nu îmi judec clientul, sunt creativă, susținătoare și implicată. Lucrez împreuna cu clientul la îmbunătățirea relațiilor, la gestionarea anxietății și a depresiei, la schimbarea stilului de viață nesănătos al clientului și la a face față singurătății, dezamăgirii și de a-l ajuta să nu rămână blocat în trecut.

Lucrez în sedințe individuale dar și cu grupuri, bazându-mă pe abordări multiple, precum interpretări relaționale sau psihodramă.

Programeaza-te